Lämna feedback

Doc Piazza

Pizzeria / Serverar Franskt, Italienskt & Annat

 • Doc Piazza hos Kyparn.se
 • Doc Piazza hos Kyparn.se
 • Doc Piazza hos Kyparn.se
 • Doc Piazza hos Kyparn.se
 • Doc Piazza hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån:
  11:30 - 14:00
  17:00 - 20:30
  Tis-Tors:
  11:30 - 14:00
  17:00 - 21:00
  Fre:
  11:30 - 14:00
  17:00 - 21:30
  Lör:
  17:00 - 21:00
 • Kontakt

  040-6113222

  DOCKPLATSEN 12

  21119 Malmö

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Hemkörning

  Parkering

  Avhämtning

  Handikappsanp.

  Rikskuponger

  Uteservering

 • På webben

  Hemsida

  Facebook

  Twitter

SENASTE NYTT på Doc Piazza:

GRATIS Hemleverans - FREE office delivery.
- Vi erbjuder nu utkörning av lunchpaket t företagen på Dockan & Västra hamnen för de företag som väljer att inte gå ut för att äta lunch, kan eller vill hämta ma...

SENASTE NYTT på Doc Piazza:

GRATIS Hemleverans - FREE office delivery.
- Vi erbjuder nu utkörning av lunchpaket t företagen på Dockan & Västra hamnen för de företag som väljer att inte gå ut för att äta lunch, kan eller vill hämta maten själv.
- Vänligen ring in er gruppbeställning senast kl 10.15 - vi levererar maten till Er mellan 11.45 - 12.30!

tel: 040-6113222

Välkomna!
---
Pizza, kök & vinbar.

Italienska ostar och charkuterier med tillbehör. Äkta italiensk gourmetpizza, bakade av en mästare och gräddade i Malmös vassaste gas & vedugn. Pasta tillagad med kärlek & på luncherna serverar vi även en "veckans gryta" som baseras på säsongens råvaror.

Lägg till noga utvalda viner, av vilka flertalet serveras glasvis, italiensk fatöl samt några spännande flaskölsorter från resten av världen. Och så en välgjord espresso (eller cappuccino för den som hellre vill det) att avsluta med. Så kan man sammanfatta vad vi serverar här på Doc Piazza.

Hos oss är du välkommen att bara dricka en god kaffe eller ett glas gott vin med eller utan tilltugg - eller dela en pizza med vännerna till vinet. Eller avnjut en trerätters med spännande viner till - Doc Piazza passar de flesta smaker och tillfällen.

Vi älskar vin och serverar endast det som vi gillar själv, likväl som att vi är noga med råvarukvalitén i maten. Mjölet till pizzan är hämtat från Italien. Mozzarellan likaså. Tomatsåsen är gjord på italienska tomater. Det är så vi gillar det, och det är så vi vill visa hur en äkta pizza ska smaka.

Doc Piazza hittar ni vid torget Dockplatsen på Dockan i Västra hamnen, det nya Malmös kanske mest intressanta område. En gång i tiden platsen för skeppsvarv och Kockums-kranen, idag en centralt belägen (3 minuters promenad från Citytunneln/centralstationen) stadsdel med egen marina, ett havsnära bostadsområde kombinerat med ett aktivt företagsliv i attraktiva kontorsfastigheter.