Annons
Annons
Lämna feedback

Gamla Brogatan

À la carte

 • Gamla Brogatan hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  16:00 - 23:00
  Mån-Tors:
  17:00 - 23:00
  Fre:
  11:30 - 01:00
  Lör:
  16:00 - 01:00
 • Kontakt

  040-6200301

  Brogatan 12

  21144 Malmö

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Hemkörning

  Parkering

  Uteservering

 • Utmärkelser

  2015 White guide

  2016 White guide

 • På webben

  Hemsida

  Facebook

Vi på Gamla Brogatan älskar att fylla upp Dina glas, Vi älskar hantverk & småskalighet, vi älskar bönder som brukar sin jord på ett sätt som ger naturen tillbaka det naturen ger till oss. Vi älskar även öl, ljus, mörk, bitter & besk, gär...

Vi på Gamla Brogatan älskar att fylla upp Dina glas, Vi älskar hantverk & småskalighet, vi älskar bönder som brukar sin jord på ett sätt som ger naturen tillbaka det naturen ger till oss. Vi älskar även öl, ljus, mörk, bitter & besk, gärna serverad i rätt temperatur & med högt skum. Har Du avnjutit en god måltid, mätt, belåten & vill suga det sista ur ditt goda sällskap? Många goda samtal har avrundats med en cognac, armagnac, calvados, grappa, bourbon eller whiskey, vad gillar Du? Vi anser oss själva väldigt belåtna med vårt stora sortiment av avecer.

Vi har någonting för alla tillfällen, någonting för alla sällskap & diskuterar gärna våra favoritdrycker med er, tillsammans kan Vi göra någonting för att Malmös dryckeskultur skall vara ännu roligare. Kom förbi på ett glas, slå er ner i vår bistrodel eller sätt er direkt i krogens hjärta, den hästskoformade baren.

Under en längre tid har vi pratat om att vi ville förverkliga våra drömmar: Att öppna en restaurang som verkligen sticker ut. Som folk minns. Inte för att den är extrem på något sätt, tvärtom. Vi ville att restaurangen skulle bli en mötesplats för alla; oavsett om det handlar om en lunch med kollegorna, en öl med vänner eller en middag med familjen. När vi sent 2012 fick vetskapen om att Restaurang Brogatan skulle stänga, såg vi vår chans – och tog den.

Nu, ett par månader senare, ger vi er Gamla Brogatan: en restaurang, bistro och bar som är helt i enlighet med våra drömmar. Kanske till och med mer. För att ge er en så bra upplevelse som möjligt tycker vi inte att det räcker med de vackra lokalerna och den ikoniska, så gott som legendariska, hästskobaren i zink. Därför har även vi knutit oss an några av Skånes skickligaste kockar med köksmästaren Carl-Johan Brandin vid rodret. Tillsammans lagar de mat enligt de franska, klassiska matlagningsmetoderna med lokalt producerade råvaror från den skånska landsbygden. Vi gillar nämligen att ta hand om varandra.

Annons