À la carte
Smått och gott
-
Vitlöksbröd
35 :- -
Marinerade oliver
45 :- -
Tomatbruschetta
Med kvisttomater, vitlök, basilika och syrad rödlök
-
Tomat och chilisoppa
Med rökt crème fraiche och grillat bröd
-
Grillad ölkorv
Surdegsbröd och Dijonsenap
-
Rullad Serranoskinka
2 st fyllda rullar med färskost, soltorkad tomat och basilika
-
Yokuhotartar
Oxinnanlår, togarashi, vårlök, sesam och majo
Lite större
-
Porchetta med salsa verde
95 :- -
Glaserade kamben
Marinerad i daej kalbi (äpple, päron, chili, soja, vårlök och sesam)
-
Tonfisktartar
Serveras med chili, aioli, örter, grillad citron och pommes
-
Svamprisotto
Serveras med Parmigiano Reggiano
-
Pilgrimsmusslor
Med butternutpuré med curry, rostade pumpafrö, örtsallad och gräslöksolja
-
Konfiterat, draget anklår
Serveras med mantao, BBQ-hoisinsås, honung, kimchi, ingefära, vårlök och sesam
Direkt från grillen
-
-
Grillad blomkål (Vegetarisk, går att få vegansk)
Serveras med halloumi, friterad grönkål, rostad spetskål och brynt örtsmör
-
Grillad tonfisk
Med sotad pak choi, böngroddscrudite, mangosalsa och picklad rostad lök
-
Entrecôte (Svensk marmorerad)
Romansallad, semitorkad kvisttomat, parmesan, syrad rödlök och rostad potatis
Desserter
-
Äpplekaka som den ska vara
med kökets vaniljsås
-
Eton Mess
Klassiskt engelskt kaos på en tallrik eller som vi säger på svenska; Marängsviss med en liten tvist
-
Carmelia chokladterrin
med Chambord-coulis och havrecrunch